Cart 0

Hubungi Kami Untuk Membuat Temujanji

Pusat Rawatan Islam Isnad Tadawi Services.jpg
Isnad Tadawi Resources Services.jpg

Sebelum menemui kami, sebaiknya kenalilah dahulu latarbelakang perawat dan perunding kami, maka sila rujuk Profile Perawat & Perunding Isnad Tadawi.


Alamat kami adalah seperti di bawah:


Isnad Tadawi
B-13-2B, Jalan Prima Saujana 2/H,
Prima Saujana, 43000 Kajang, Selangor.
Whatsapp (Msg)/SMS: 019-3839777
Laman Web: http://www.isnadtadawi.my
Drive There Using Google Maps: https://goo.gl/maps/6ToA4KKCXe82
Drive There Using Waze: https://waze.com/ul/hw283hegj6Hari & Waktu Rawatan: Rawatan adalah mengikut temujanji sahaja pada hari Isnin hingga Jumaat dari pukul 3pm sehingga 11pm, serta Sabtu 12pm hingga 5pm. Untuk makluman slot temujanji cepat penuh. Oleh itu biasanya temujanji perlu dibuat dalam 3-5 hari sebelum berjumpa.


Temujanji perlu dibuat sebelum datang kerana setiap rawatan adalah mengikut temujanji sahaja. Buat masa ini, sebaik-baiknya hubungi kami 5 hari sebelum tarikh temujanji. Sila hantarkan mesej Whatsapp atau SMS 019-3839 777 (Azizul Basri) atau terus klik http://www.wasap.my/60193839777 . Kami terlebih dahulu memohon maaf tidak dapat menjawab panggilan telefon kerana kesibukan kami merawat.

 

Website: http://www.isnadtadawi.my/

FB FanPage Isnad Tadawi: https://www.facebook.com/PusatRawatanIslamIsnadTadawi/ 

Facebook Personal Profile: https://www.facebook.com/azizulbasri

Whatsapp/SMS: 019-3839 777 (Msg sahaja) http://www.wasap.my/60193839777

Email: isnadtadawi@gmail.com


Sekiranya terdapat kes kecemasan atau pesakit tidak dapat hadir ke pusat rawatan, pesakit boleh berikhtiar dengan perkhidmatan Rawatan Ruqyah Syariah “Online”. Sila klik di sini untuk mendapatkan perkhidmatan rawatan ruqyah syariah secara online http://www.isnadtadawi.my/pages/rawatan-ruqyah-syariah-online


Perkhidmatan rawatan Islam daripada Pusat Rawatan Islam Isnad Tadawi adalah suatu khidmat kemasyarakatan kami kepada ummah, oleh itu tidak ada caj rawatan atau sebarang paksaan untuk membeli mana-mana produk kami. Tugas kami hanya berikhtiar untuk merawat dengan meruqyah menggunakan ayat-ayat Al-Quran. Kami tidak menjanjikan penyembuhan atau penyelesaian masalah kerana penyembuhan itu adalah hak Allah. Oleh itu kami tidak berani meminta sebarang bayaran. Namun sekiranya terdapat sumbangan ikhlas daripada pesakit, sebarang sumbangan akan digunakan untuk mengekalkan operasi kami.